I se cere schimbarea lui Martin Ambros: „Trebuie să vorbim româneşte la naţională“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Romţnia a fost eliminată de la Mondialul de handbal după un eşec dureros cu Cehia. Handbalistele noastre au fost învinse cu un gol marcat la ultima fază.

Unul dintre cei arătaţi cu degetul este Martin Ambros, selecţionerul României. Fost antrenor al primei reprezentative, Radu Voina, a criticat selecţia încă dinaintea Mondialului şi acum crede că spaniolul trebuie schimbat 

„E un sport şi există un singur câştigător. Sunt puţin dezamăgit, pentru că parcă am vorbit prea mult despre cele patru victorii din grupa şi parcă ne-am văzut cu sacii în căruţă.

Am vazut o echipă a Cehiei modestă, dar am văzut un joc modest al echipei noastre.

Nu se poate să fie doar Cristina Neagu. Cât poate să ducă? Restul jucatoarelor unde sunt? Trebuie să îşi asume responsabilitatea şi alte fete. N-am stiut sa exploatam ce avem, pentru că stăm într-o singură jucătoare.

Chiar dacă menajam jucătoarele, ele trebuie sa fie tot timpul conectate. Au avut trei zile libere, nu poţi să spui ca au fost obosite. Eu le-aş fi ţinut în priză.

Trebuie să vorbim româneşte la echipa naţională, să înţeleaga toata lumea ce avem de spus. Chiar dacă este era în care se vorbeşte engleza, eu nu sunt convins că toata lumea înţelege”, a declarat Radu Voina, la Sport Total FM. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite