I-a dat tricoul unui fan care l-a înjurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Marin (stânga) este om de bază la Steaua şi la 36 de ani
Petre Marin (stânga) este om de bază la Steaua şi la 36 de ani

Steaua a reuşit să-şi revină după derby-ul pierdut cu Dinamo şi a câştigat în Ghencea (2-0) împotriva lui Gaz Metan Mediaş. Totuşi, nici acum roş-albaştrii nu au scăpat fără admonestări.

Pe lângă Baciu, Stoichiţă şi Toja, huiduiţi pe toată durata partidei, în vizorul suporterilor a mai intrat şi căpitanul Stelei, Petre Marin. Un fan de la tribuna a II-a, care stătea separat de facţiunea de la Peluza Sud, l-a luat în colimator pe „Jair" încă din primul minut al partidei. Pe lângă înjurăturile de rigoare, fanul i-a reproşat fundaşului prestaţia din derby-ul cu Dinamo şi faptul că nu renunţă la fotbal, în ciuda vârstei de 36 de ani.

Fără reacţie, în timpul de joc, Petre Marin a izbucnit la finalul meciului. După ultimul fluier al arbitrului, jucătorul s-a îndreptat direct spre contestatarul său, în pleiada de înjurături pe care acesta a continuat să i le adreseze. Pe un ton decent, jucătorul l-a întrebat pe suporter care este motivul pentru care nu l-a „slăbit" toată partida. Drept răspuns, a primt tot o injurie.

Atunci, Marin şi-a scos tricoul şi i l-a dăruit celui care îl admonesta. „Nu înţeleg ce voia, de fapt. Am vorbit cu el după partidă şi mi-a zis că a jucat pe la Progresul, dar eu nu-l cunoşteam. L-am întrebat de ce mă înjură şi ce vrea, dar a continuat pe acelaşi ton. M-am gândit să îi dau tricoul meu. De ce? Să se ducă acasă, apoi să-l pună pe el şi să mă înjure şi de-acolo", ne-a spus Marin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite