Huliganii din Muntenegru au „ucis“ naţionala de fotbal: verdict dur din partea UEFA după meciul cu Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jovetici (stânga)
Jovetici (stânga)

Din cauza incidentelor, partida de la 27 martie, găzduită de Podgorica, a fost suspendată de arbitru în repriza secundă, în minutul 66. Din păcate, Jovetici şi compania vor plăti pentru ce au făcut golanii din tribune.

Confruntarea Muntenegru – Rusia din preliminariile Euro 2016 a fost oprită de arbitrul neamţ, Deniz Aytekin, în repriza secundă, la scorul de 0-0. Meciul a fost marcat, de la început până la final, de incidente grave. 

În primele secunde, portarul oaspeţilor, Akinfeev, a fost lovit de o torţă. Imediat, a fost schimbat şi dus la spital. Arbitrul a oprit jocul pentru mai multe minute, iar când fotbaliştii au revenit pe teren, repriza a fost dusă până la capăt fără probleme.

După pauză însă, atunci când ruşii au ratat un penalty, au început alte incidente în tribune, iar centralul a pus capăt jocului. 

Acum, UEFA şi-a anunţat verdictul în acest caz. Aşa cum era de aşteptat, Muntenegru a pierdut meciul la masa verde, scor 0-3. În plus, Jovetici şi compania vor evolua fără spectatori în ultimele două întâlniri de pe teren propriu, cu Liechtenstein şi cu Austria. 

După aceste decizii, şansele celor de la Muntenegru de a ajunge la Euro 2016 s-au micşorat considerabil. Cu cinci meciuri înainte de finalul preliminariilor, Muntenegru are cinci puncte, fiind după Austria (13 puncte), Suedia (9 puncte) şi Rusia (8 puncte). Primele două clasate se vor califica pentru Euro 2016, iar ocupanta locului 3 va merge la play-off.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite