Halep, un vis îndeplinit: Simona, premieră după 15 ani de aşteptare FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (2 WTA) a sărit peste turneul de la Abu Dhabi (6-15 ianuarie), spre surprinderea tuturor. Totuşi, a existat o explicaţie concretă pentru decizia ei.

Simona Halep a jucat ultimul meci în circuitul WTA la data de 4 octombrie, în optimile de la French Open, fiind învinsă de Iga Swiatek. 

Având în vedere această pauză lungă, plus faptul că, oricum, sezonul 2020 a fost unul „ciuntit“ de pandemie, mulţi au crezut că fostul lider mondial nu va rata pentru nimic în lume turneul de la Abu Dhabi, primul important din 2021.

Doar că „Simo“ s-a sucit şi a renunţat să facă deplasarea în Emirate, deşi într-o primă fază chiar anunţase că va merge în micuţul stat din Golful Persic. Iar acum, după ultima postare făcută de Halep pe Twitter, s-a şi aflat motivul pentru care Simona a renunţat la turneul de la Abu Dhabi. Concret, românca a vrut să petreacă Revelionul acasă, pentru prima dată după 15 ani.

Cum dorinţa i s-a îndeplinit, Simona, bucuroasă, a postat, astăzi, o fotografie sugestivă:

Halep va trebui să ajungă la Melbourne, nu mai târziu de data de 17 ianuarie, pentru a începe o carantină dură, de două săptămâni. Apoi, în prima săptămână din februarie, va juca într-un turneu WTA 500, găzduit de Melbourne. Aici, va face şi ultimele reglaje în jocul ei, înainte de Australian Open 2021 (8-21 februarie).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite