Halep, vedeta zilei pe site-ul oficial WTA: Simona a oferit un interviu savuros despre Fed Cup şi răsplata calificării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (3 WTA) a ajuns, luni seara, la Doha, acolo unde va debuta direct în turul II. Va fi primul turneu sub îndrumarea noului antrenor, Thierry van Cleemput.

Simona Halep a avut un drum lung de parcurs pentru a ajunge de la Ostrava la Doha: patru ore de mers cu maşina şi cinci ore de zbor cu avionul.

După ce a aterizat în Qatar, fostul lider mondial a vorbit pentru site-ul oficial WTA despre cum a trăit victoria de la Fed Cup şi despre ceea ce urmează pentru ea în circuitul feminin.

Ce a spus Simona Halep?

*Încă sunt emoţionată după meciul de Fed Cup şi a fost foarte bine! E prima dată când ajung în semifinale şi înseamnă mult. 

*Fed Cup e altceva. Nu pot să zic că e mai mare decât turneele de Grand Slam, fiindcă eu trăiesc pentru aceste turnee. În acest sport, turneele de Grand Slam sunt cele mai importante. Dar aş pune Fed Cup la acelaşi nivel şi obiectivul câştigării acestei competiţii e la fel de important pentru mine.

*Fetele şi căpitanul echipei mi-au arătat reacţia pe care am avut-o după calificarea obţinută în Cehia. Era foarte amuzant. Mi-am gândit şi eu la reacţia mea, care a fost complet naturală, şi mă bucur că fetele au putut câştiga acel meci (n.r. – de dublu). A fost greu.

*Nu joc în Fed Cup pentru mine, ci pentru echipă. Am dat tot ce aveam, fiindcă am simţit energia pozitivă venind dinspre echipă. Această energie mă face mai puternică şi îm dă o dorinţă mai mare de victorie.

*România e o ţară mică în tenis şi n-avem un sistem bine pus la punct, aşa că această victorie va ajuta noua generaţie. 

*M-am antrenat doar o săptămână cu noul antrenor, aşa că nimic nu se poate schimba în jocul meu într-o perioadă atât de scurtă. Mi-a plăcut mereu jocul lui Goffin (n.r. – fostul elev al lui Thierry van Cleemput) şi faptul că intra foarte mult în teren.

*E un om bun (n.r. – noul ei antrenor) şi aştept cu nerăbdare să văd cum va decurge colaborarea noastră.

*Am slăbit două kilograme după meciul de Fed Cup şi nu prea am avut timp să mănânc. Dimineaţă însă, am mâncat Nutella cu pâine ca să pun la loc kilogramele pierdute.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite