Halep, spectacol la dublu, alături de Kerber: Au eliminat cele mai bune jucătoare ale lumii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

La 24 de ore după ce a întors soarta unui meci ce părea pierdut, la simplu, cu Caroline Garcia (51 WTA), „Simo“ a revenit pe teren, arătând că a scăpat de problemele medicale, spre uşurarea fanilor ei.

Simona Halep (3 WTA) e de neoprit la Miami! La simplu, şi-a început parcursul direct în turul II, din postura de cap de serie, şi urmează să joace acum cu Anastasija Sevastova (57 WTA) în turul III. Partida se va disputa, sâmbătă, ora exactă urmând a fi anunţată de organizatori.

La dublu, Halep face pereche cu nemţoaica Angelique Kerber (33 de ani, 26 WTA). Cele două au făcut un meci spectaculos în debutul lor în această probă, trecând de favoritele numărul 1, Mertens (2 WTA la dublu) - Sabalenka (1 WTA la dublu).

Deşi conduse cu 3-1 şi şi 5-4 în primul set, „Simo“ şi Angie au revenit pentru a câştiga cu 7-5, în 39 de minute. Setul doi? O nebunie! Perechea româno-germană s-a dus la 3-0, dar apoi cele mai bune jucătoare ale lumii la dublu au revenit furtunos şi au preluat conducerea: 4-3! La 5-5, Halep şi Kerber au dat lovitura decisivă: au făcut break (6-5), după care au închis partida, scor 7-5, 7-5.

Halep

În turul II, Halep şi Kerber vor întâlni perechea formată din Kichenok / Ostapenko.

Într-o altă partidă de dublu, în turul I, la Miami, perechea formată din Blinkova / Niculescu a fost învinsă de cuplul Mattek-Sands / Swiatek, scor 0-6, 1-6.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite