Halep a scăpat de o adversară redutabilă la Birmingham. Ce jucătoare din Top 10 vor participa la turneul ce debutează luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (2 WTA) a fost nominalizată de forul internaţional la titlul de jucătoarea lunii mai, alături de urcaineanca Elina Svitolina şi de letona Jelena Ostapenko.

Următorul turneu la care va juca românca este cel de la Birmingham, în debutul sezonului de iarbă. 

Jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 3 WTA, învinsă de Simona Halep în semifinalele French Open, a anunţat că nu va participa la turneul de categorie Premier, din cauza unor probleme medicale la cot. 

Ea ar putea să revină pe teren la turneul de la Eastbourne (25 iunie - 1 iulie), la care a fost finalistă anul trecut. Pliskova speră să fie în cea mai bună formă la turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. Pliskova este a doua jucătoare importantă care se retrage de la Birmingham, după rusoaica Maria Şarapova, care urma să participe pe baza unui wild-card, dar care a invocat de asemenea o accidentare, a relatat News.ro. La turneul britanic pe iarbă care va începe luni favorită principală va fi liderul WTA, germana Angelique Kerber, iar cap de serie numărul 2 Simona Halep, locul 2 WTA. 

Alte jucătoare de top care şi-au anunţat participarea sunt ucraineanca Elina Svitolina, locul 5 WTA, Dominika Cibulkova din Slovacia, locul 6 WTA,  poloneza Agnieszka Radwanska, locul 10 WTA, respectiv britanica Johanna Konta, locul 8 WTA. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite