„Halep se poate retrage în vară, dacă ia aurul olimpic!“: Ţiriac, detalii despre situaţia Simonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Fostul lider WTA are cele mai grave probleme medicale din ultimii ani. Dovadă şi faptul că, după patru luni şi jumătate din noul sezon, a disputat doar nouă partide

Simona Halep (3 WTA) a fost văzută ultima dată pe teren, în cadrul unui turneu, la data de 26 martie. Şi atunci însă, consănţeanca de 29 de ani a terminat meciul cu chiu, cu vai, după cum „Adevărul“ a arătat aici.

Din păcate, între timp, problemele Simonei nu doar că nu s-au rezolvat, dar chiar s-au şi agravat. Şi, cronologic, au dus la retragerea ei de la Miami Open (înainte de optimi), Fed Cup şi turneul de la Stuttgart.

De acum, rămâne de văzut când va reveni Halep pe teren şi cât va rezista în circuit, după ultimele ei probleme de sănătate. Într-un interviu acordat pentru Antena 1, Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis (FRT), a spus, răspicat, că Halep poate inclusiv renunţa la sportul de performanţă, dacă îşi va îndeplini ultimul mare obiectiv, în acest an, câştigarea aurului olimpic pentru România.

Ce a spus Ion Ţiriac?

*Dacă Simona încoronează cariera ei cu medalia de aur la Tokyo, atunci poate să se retragă. Dacă se va face antrenoare, apoi? Nu. Eu cred că face vreo trei copii. După ce-i face, trebuie să-i crească.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite