Halep, sub presiune: Simona a explicat de ce nu joacă în primul meci la Fed Cup şi ce o deranjează la Kerber

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

România şi Germania se vor înfrunta, sâmbătă şi duminică, la Cluj, învingătoarea urmând a-şi păstra locul în Grupa I Mondială.

„Adevărul“ v-a prezentat aici ordinea în care se vor disputa cele cinci meciuri. 

Ceea ce e de remarcat e că România va aborda acest duel cu Germania cu a doua ei cea mai bună jucătoare, Begu, în timp ce Germania o va trimite din start pe Kerber, vedeta lotului.

Simona Halep a vorbit pentru Dolce Sport, postul care transmite partidele din Fed Cup, şi a explicat de ce a preferat să nu joace chiar în primul meci.

Ce a spus?

„E mai bine că nu încep eu, ca să mă obişnuiesc cu tensiunea, cu atmosfera“, a spus Halep. Ea a făcut apoi o caracterizare a celor două adversare pe care le va avea sâmbătă şi duminică.

„Pot să câştig cu Petkovici, pentru că am mai câştigat împotriva ei de multe ori şi mă simt stăpână pe mine în privinţa acestui meci. Cu Kerber am jucat, tot aşa, am câştigat contra ei, ştiu cum trebuie să joc, dar e foarte dificilă, pentru că e stângace şi mingea vine altfel, cu alt efect. A câştigat un Grand Slam anul acesta şi înseamnă foarte mult pentru ea. Vine cu un moral ridicat. Dar nimic nu e imposibil şi am încredere că putem câştiga aceste meciuri“, a spus Halep.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite