Halep, interviu spectaculos înaintea unui meci uriaş: Simona e conştientă că întâlneşte o adversară periculoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Kiki Bertens (7 WTA) va juca ultimul act la Madrid pentru al doilea sezon consecutiv, după ce, anul trecut, a fost învinsă în finală de Petra Kvitova, scor 6-7, 6-4, 3-6.

Simona Halep şi Kiki Bertens se vor înfrunta de la ora 19.30, la Digi Sport, iar trimisul postului care transmite această finală, aflat la Madrid, a realizat un interviu de la faţa locului cu constănţeanca de 27 de ani.

Simona e conştientă că va avea o adversară extrem de periculoasă de cealaltă parte a fileului: „Kiki a jucat finală anul trecut aici, are încredere, îi place. A făcut rezultate bune în ultima perioadă, are încredere mare. Este o jucătoare extraordinară, aşa că trebuie să îmi văd de treabă, să mă concentrez pe mine şi pe jocul meu“.

Mai jos, aveţi interviul acordat de Halep pentru Digi Sport, în întregime.

Te-a înrăit acel tie-break, de ai jucat atât de bine în decisiv contra lui Bencic?

Am analizat ce am făcut mai puţin bine în setul doi. În tie-break m-am grăbit. Apoi m-am calmat, am spus că meciul abia acum începe şi trebuie să joc mult mai aproape de linia din spate şi să nu o las să îşi facă jocul ei.

Ce te-a mulţumit cel mai mult astăzi?

Totul! Belinda e o jucătoare extraordinară şi e foarte greu de jucat contra ei pentru că pune la fiecare minge presiune. Stă foarte aproape de linia din spate, chiar şi în teren, la retur. Nu e uşor să returnezi, astfel că o victorie precum aceasta înseamnă mult.

Fiind o fire perfecţionistă, cu siguranţă ai şi nemulţumiri după jocul de azi.

Pot să spun că în setul doi trebuia să fiu mai atentă şi să îmi dau seama mai repede ce trebuie făcut. Trebuia să aplic ceea ce am jucat în setul trei. Dar şi ea şi-a ridicat nivelul de joc, au fost câteva mingi pe linie, cu neţuri, şi nu a fost uşor să le accept. Dar contează că s-a terminat cu bine şi am câştigat meciul.

Fanii abia aşteaptă o victorie şi revenirea pe locul întâi. Tu spuneai că pentru tine altul e obiectivul sâmbătă.

Obiectivul meu e să câştig finala, nu contează pe ce loc o să fiu săptămâna viitoare. Contează să mai am un trofeu aici. E o săptămână specială, un turneu special, o să dau tot ce am mai bun pentru a câştiga. Dar, bineînţeles, e o finală, va fi un meci greu, contra unei adversare de top. Nu pot să spun că am aşteptări mari, dar nici nu mă pot plânge. A fost o săptămână bună şi mâine voi intra pe teren cu încredere.

Osaka spunea că nici ea nu pune preţ pe clasament, dar că i-ar plăcea să fie cap de serie numărul unu la Roland Garros. Pe tine te-ar avantaja să fii tu?

Nu, absolut deloc. Am fost anul trecut cap de serie numărul unu şi nu cred că a fost o mare diferenţă. Atunci când începi o săptămână pe numărul unu ai altă încredere. Dar eu am trecut prin aceste etape şi nu mă mai gândesc la clasament. Pentru mine contează să intru în teren şi să dau cel mai bun randament.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite