Halep, epuizată: Simona a descris calvarul emoţional pe care l-a trăit la Cluj. De ce s-a chinut în primul meci de Fed Cup

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de Viktorija Golubici (115 WTA), după o oră şi 44 de minute.

Simona Halep a revenit pe terenul de tenis după o pauză de 26 de zile, ultimul ei meci fiind unul de dublu, la Miami, alături de Irina Begu.

Simona Halep ar câştiga un duel cu Viktorija Golubici (115 WTA) în minimum de seturi, în, probabil, şapte din zece confruntări. Sâmbătă însă, la Cluj, după mai bine de trei săptămâni de pauză şi apăsată de atmosfera din tribune, Halep şi-a găsit cu greu ritmul şi a avut nevoie de set decisiv pentru a aduce primul punct României în duelul cu Elveţia.

Imediat după victoria obţinută, constănţeanca a vorbit chiar pe teren, discursul ei fiind transmis de Digi Sport.

Ce a spus Halep?

*A fost foarte dificil. A fost de trei ori mai greu decât la finala de la Melbourne. Am avut nişte emoţii de nedescris. Niciodată nu am trăit asemenea clipe pe teren. 

*Am câştigat datorită publicului. A fost foarte greu să pot simţi mingea în teren. La început, n-am putut să-mi controlez emoţiile.

*Le mulţumesc tuturor pentru aceste momente. În startul setului decisiv am încercat să mă eliberez de stres şi să lupt împreună cu publicul pentru victorie. De la ei mi-a venit energia. 

*Sper ca duminică să fie mai bine. Sper ca Irina să câştige şi să aducă punctul doi. O voi susţine din tribună.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite