Halep, dialog emoţionant cu fratele ei: Simona a povestit ce l-a întrebat şi de ce a fost uluită de răspunsul primit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (2 WTA) şi-a început ascensiunea în lumea tenisului feminin în 2013, iar acum s-a apropiat cel mai mult de primul loc al clasamentului mondial.

Simona Halep e acum la doar cinci puncte de liderul Karolina Pliskova în ierarhia virtual WTA, după cum se poate vedea aici.

Un eventual triumf, diseară (ora 21.00, Digi Sport), în finala de la Cincinnati o va trimite pe Halep pe locul 1 mondial, începând de luni. Ar fi pentru prima dată când constănţeanca de 25 de ani ar ajunge în fruntea tensiului feminin.

Chiar dacă, de obicei, spune că nu e preocupată de astfel de obiective, preferând să ia totul pas cu pas, de această dată, după victoria cu Sloane Stephens (151 WTA), Simona a făcut o dezvăluire emoţionantă, potrivit wtatennis.com, citat de Digi Sport.

„Înainte de meci (n.r. – cu Stephens), am vorbit cu fratele meu prin SMS despre asta. <<E adevărat, sunt la cinci puncte distanţă de locul 1 dacă înving azi?>>. Mi-a spus că da. <<E incredibil, cinci puncte, îţi poţi imagina!?>>, i-am mai spus“, a povestit Halep.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite