Halep, deficitară la pregătirea fizică: Hănescu a remarcat principala problemă a Simonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Constănţeanca de 29 de ani a avut tot timpul din lume pentru a face o pregătire riguroasă, în vederea noului sezon, în condiţiile în care a jucat ultimul meci din 2020, la data de 4 octombrie. Totuşi, fostul jucător de Cupa Davis a României crede că „Simo“ trebuie să muncească mai mult şi că n-a fost suficient de puternică, la Melbourne.

La 39 de ani, Victor Hănescu, fost ocupant al locului 26 ATP, a rămas doar un fan al tenisului. Şi, din această postură, a urmărit cu mare atenţie primul Grand Slam al anului, în care România a avut şase sportive pe tabloul principal. 

Aşa cum era şi normal, „Hăne“ a avut cele mai mari aşteptări de la Simona Halep, care a jucat o finală la Melbourne, în 2018. Din păcate, de această dată, fostul lider WTA a părăsit repede competiţia, în sferturi, după o nouă înfrângere cu Serena Williams, a 10-a în faţa americancei, în 12 partide. În dialog cu Antena Sport, Hănescu a pus acest eşec şi pe seama unei pregătiri fizice deficitare, în cazul Simonei.

Hanescu

Ce a spus Victor Hănescu despre Simona Halep?

*O jucătoare fantastică, un talent foarte mare! Talentată, incredibil de talentată! (...) Eu cred că ar putea să muncească mai mult. Părerea mea.

*Din ce am văzut la ultimele meciuri, cred că pe partea fizică i-ar trebui o pregătire mult mai serioasă. Sunt convins că lucrează, dar cred că ar putea să facă lucrurile mult mai bine.

*Compensează foarte mult din talent, din uşurinţa ei de a se deplasa. Dar la nivelul de sus, de top, contează orice ajustare. Poate că dacă îşi îmbunătăţeşte 5% pregătirea, poate deja să joace cu Osaka sau să o bată pe Serena.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite