Halep, coşmarul asiaticelor: Cine e Saisai Zheng, chinezoaica în faţa căreia se va prezenta Simona, astăzi, la Wimbledon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a debutat la Wimbledon 2018, trecând de japoneza Kurumi Nara (101 WTA). Iar astăzi (după ora 15.30, Eurosport) va întâlni o sportivă din „Ţara Marelui Zid“ cu un bilanţ decent în 2018.

După victoria cu Kurumi Nara, Halep a fost chestionată despre înfrângerile pe bandă suferite de favorite la Londra. 

„N-am aşteptări, nu mă interesează celelalte rezultate. Vreau doar să mă concentrez pe jocul meu, să mă bucur de ce se întâmplă pe teren la partidele mele. În acest moment, nici lupta pentru numărul 1 mondial nu e aşa importantă, vreau doar să mă simt bine făcând ceea ce îmi place mai mult“, a explicat Simona.

Românca va reveni, astăzi, pe teren, urmând să o întâlnească pe Sasai Zheng (126 WTA) în turul II. Chinezoaica de 24 de ani a trecut de compatrioata sa, Qiang Wang (70 WTA), în primul meci, 6-3, 4-6, 6-1. Halep şi Zheng s-au duelat o singură dată în circuitul WTA, în semifinalele turneului de la Shenzhen, în 2015. Atunci, românca s-a impus cu 6-2, 6-3, după care a luat trofeul, învingând-o pe Bacsinszky în ultimul act.

Saisai Zheng n-a trecut niciodată mai departe de turul II la Wimbledon, dar are un bilanţ decent în 2018: 19 victorii, 6 înfrângeri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite