Halep la Cincinnati: Simona a decis dacă joacă la turneul din SUA. Ultimele veşti despre accidentarea la tendon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Digisport, Simona Halep a declarat că durerea de la tendon lui Ahile nu îi pune în pericol prezenţa la competiţia din această săptămână.

"Sunt foarte încrezătoare că voi juca. Nu cred că durerea pe care o am o să mă determine să renunţ la un turneu în totalitate. Mă simt destul de ok acum, am făcut tratament câteva zile. Astăzi o să încerc să joc, nu am jucat deloc de când am terminat jocul la Toronto. Sunt încrezătoare că o să pot să gestionez această durere. Turenul este special pentru că am atins mereu un nivel de joc foarte bun. Mi se potriveşte suprafaţa, mi se potriveşte atmosfera de la turneu. Sunt încrezătoare şi anul acesta, dar o să fie puţin diferit din cauza accidentării. Însă, o să muncesc şi o să încerc să îmi ating nivelul cel mai bun", a spus Simona

Întrebată care a fost secretul recuperări, Simona i-a dat credit fizioterapeutul său, Marian Gheba. "Prima dată am făcut pauză, nu am alergat, nu am făcut mişcare pe picior, am făcut doar sală. Marian, de la Kinetic, e cu mine şi a avut grijă să mă facă bine cât se poate de repede. Au fost tratamente manual, să spun aşa, cu mâna", a mai spus Halep.

Traseul virtual al Simonei la Cincinnati (turneu transmis de Digisport, 12- 18 august)

Turul 1 - liber
Turul 2 - Carla Suarez Navarro/Ekaterina Alexandrova
Turul 3 - Amanda Anisimova/Madison Keys
Sferturi - Kiki Bertens/Belinda Bencic
Semifinale - Naomi Osaka/Serena Williams
Finală - Ashleigh Barty/Karolina Pliskova/Petra Kvitova

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite