Halep, o nouă prestaţie solidă la Gippsland Trophy, nu se încurcă cu Siegemund. Cu cine va juca în sferturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep a învins-o, miercuri dimineaţa, scor 6-2, 6-4, pe Laura Siegemund, calificându-se în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 500 Gippsland Trophy de la Melbourne.

Siegemund i-a dat mereu de furcă Simonei, românca pierzând 2 din precedentele 3 întâlniri, ultima dintre ele jucată în urmă cu 4 ani. Probabil pusă în gardă de statistica negativă, Halep a început meciul foarte tare şi a condus cu 4-0, după puţin mai mult de un sfert de oră de joc, timp în care a românca a pierdut doar 7 puncte. Siegemund a echilibrat întâlnirea, şi-a făcut de două ori serviciul, dar nu a pus în pericol nicio secundă soarta setului, adjudecat de Halep, 6-2, după 39 de minute. 

Semnele că sportiva din Germania nu avea de gând să renunţe la luptă prea uşor au apărut încă din  ultimul game al setului de debut, când a reuşit să îşi procure o minge de break, anulată fără probleme de Simona. 

Pe fondul unui joc tot mai ordonat, jucătoarea de pe locul 51 WTA a început mai bine setul secund, unde a şi condus cu 2-0. Simona a fost nevoită să salveze alte trei mingi de break în game-ul 4, dar a reuşit să iasă din situaţia complicată şi să egaleze, 2-2,, după care s-a mers cu serviciul până la 4-4. A fost momentul în care Halep a apăsat pe acceleraţie, a luat următoarele două game-uri şi a închis meciul după o oră şi 34 de minute.

În sferturi, Simona Halep va evolua cu Ekaterina Alexandrova (Rusia), locul 33 WTA şi cap de serie numărul 9, care a trecut, cu 6-4, 6-2, de Iga Swiatek (Polonia), locul 17 WTA şi cap de serie numărul 6, după 80 de minute de joc.

Calificarea în această fază este recompensată cu un premiu de 8.770 de dolari şi cu 100 de puncte WTA.

CITEŞTE ŞI:

FOTO Halep, grijulie cu iubitul ei: Cum s-a ocupat de Toni Iuruc, înainte de meci

Halep, inepuizabilă: A bătut la simplu, apoi a avut un meci fabulos şi la dublu. Câte ore a stat pe teren

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite