Hagi îl readuce pe Gică Popescu în fotbal: Ce funcţie va avea la clubul „Regelui“ şi când va fi prezentat oficial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Popescu
Gică Popescu

Gică Popescu (51 de ani) a avut două tentative eşuate de a se implica în fotbalul românesc, după ce şi-a agăţat ghetele în cui. Mai întâi, a fost învins de Mircea Sandu în alegerile pentru şefia FRF, iar apoi a văzut cum candidatul susţinut de el, Ionuţ Lupescu, a ratat şansa de a ajunge la „Casa Fotbalului“, pierzând în faţa lui Răzvan Burleanu.

Gică Popescu a intrat la 4 martie 2014 după gratii, fiind condamnat la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare în „Dosarul Transferurilor“. 

După ce a executat jumătate din această pedeapsă, mai precis la 4 noiembrie 2015, fostul internaţional a fost eliberat.

Chiar dacă a stat o perioadă în „umbră“, el a fost, ulterior, implicat în proiecte legate de fotbal. Din ianuarie 2018, Gică Popescu a devenit consilierul premierului în vederea organizării Euro 2020 la Bucureşti. Iar acum urmează să fie numit preşedinte la Viitorul, după cum a dezvăluit Digi Sport. Confirmarea a venit, după câteva ore, din partea lui Paul Peniu (preşedinte Academia Gheorghe Hagi) la ProSport Live. Prezentarea fostului internaţional în noua funcţie va fi făcută, sâmbătă, de la ora 16.00.

Ce a spus Paul Peniu?

Din câte ştiu, sunt discuţii de foarte mult timp. S-au înţeles cei doi cumnaţi, în principiu, şi e un pas important pentru Academie şi pentru Viitorul ca doi giganţi (n.r. – Hagi şi Popescu) să conducă aici şi e pasul pe care l-a promis Gică hagi încă de anul trecut. A avut lupte intense Gică... e un pas important pentru noi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite