Hagi, după încă un eşec usturător în Europa: „A ieşit un meci frumos cu multe ocazii de gol“. Explicaţiile înfrângerii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atunci când a luat titlul, fostul căpitan al naţionalei anunţa că vrea să se bată cu granzii Europei şi să-i învingă pe Guardiola şi pe Mourinho. Acum, echipa lui e la un pas de a fi eliminat din Europa, după „duble“ dezolante cu APOEL Nicosia (Cipru) şi Salzburg (Austria).

Gheorghe Hagi a fost resemnat la microfonul TVR, după meciul pierdut de elevii săi în faţa campioanei Austriei. El a încercat să găsească explicaţii pentru modul în care s-a prezentat Viitorul la Ovidiu şi a recunoscut că Salzburg a fost echipa mai bună. Iată ce a spus:

*Ei au fost mult mai rapizi pe tranziţie. Au spirit ofensiv, sunt agresivi, mult mai puternici. Stăteam prost pe teren, mai ales în prima repriză, şi am luat goluri uşoare. Asta e realitatea. Partea bună e că am marcat un gol. Nu ne rămâne decât să ne analizăm bine de tot. Sper că toată lumea şi-a dat seama de o realitate care nu e bună. Trebuie să schimbăm multe lucruri. Trebuie să ne schimbăm mult, pentru că altfel o să avem probleme mari.

*Nu mai arătăm cum eram înainte. Eram conştient că o să iasă un meci frumos. Puteam să mai marcăm un gol, a fost un meci deschis, cu goluri, cu ocazii.

*Lucrurile vin din cauza greşelilor individuale. Au fost mult mai iuţi ca noi. Ne-au depăşit şi la ritm, dar şi la intensitate. Au avut gândire mai rapidă, pasare mai bună, a fost normal să câştige. Prima repriză nu mi-a plăcut deloc.

*Mergem să jucăm ca lumea la Salzburg. Trebuie să schimbăm ceva, fiindcă lucrurile nu merg bine. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite