Hagi e negru de supărare după ce a pierdut cu Steaua: “Arbitrii să aibă măcar puţin respect faţă de mine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali şi Hagi
Becali şi Hagi

Antrenorul echipei Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi au dominat meciul cu Steaua, pierdut, scor 0-1, în etapa a IX-a a Ligii I, şi a acuzat arbitrajul de la partida de pe Arena Naţională.

"Echipa mea merita mai mult în seara asta. Am dominat meciul din minutul 1 până în minutul 90. Din păcate, trebuia să avem mai mult tupeu, pentru că în ultimii 30 de metri nu am produs aşa de mult fotbal cum ne-am propus. Nu meritam să pierdem, dar asta este, îmi pare rău. Pe teren se mai zice una-alta, ştiţi cum este dar Steaua nu are nevoie de aşa ceva niciodată. Nu trebuie ajutată de arbitri dacă vrea să fie o echipă mare. Arbitrul trebuia să dea penalti (n.r. - în minutul 67), pentru că a fost un penalti clar, nu poţi să te faci că nu îl vezi. Putem să ratăm penalti, dar de ce te faci că nu-l vezi? Erau patru arbitri şi dup-aia vii şi mă elimini că am zis şi eu un cuvânt acolo", a declarat Hagi.

Hagi a menţionat că ar vrea ca arbitrii să-i arate măcar puţin respect: "Voiam să câştig în seara asta, dar trebuie să înghiţim în sec şi să mergem acasă. Atat de mici suntem şi probabil că i-am speriat pe unii. Sper să mai fiu şi la anul în Liga I, pentru că mai mult nu pot să-mi propun. Măcar puţin respect faţă de mine să aibă arbitrii, pentru că ştiu şi eu puţin fotbal. Nu mi-au dat niciodată nici 1 la sută. Atât vreau: să ne lase să jucăm", a adăugat antrenorul echipei FC Viitorul, citat de Mediafax. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite