Granzii Europei se bat pentru Sergio Canales, noul star din Primera

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergio Canales este dorit de multe echipe puternice din Europa
Sergio Canales este dorit de multe echipe puternice din Europa

Real Madrid, Villareal, Sevilla, FC Barcelona, Chelsea, Arsenal și Manchester City sunt echipele care vor să-l transfere pe fotbalistul de la Racing.

Tânărul fotbalist Sergio Canales (Racing Santander), în vârstă de 18 ani, a devenit unul dintre punctele de atracție ale echipelor mari din Europa.

Conform ziarului "Marca" fotbalistul lui Racing este dorit de Real Madrid, Villareal, Sevilla și FC Barcelona, lucru confirmat chiar de tatăl jucătorului, Angel Canales, care este și impresarul fotbalistului.

Tatăl a recunoscut că au "sunat mulți la ușa familiei Canales", dar că nimeni nu poate ști care va fi viitoarea echipă a fiului său, care-și încheie contractul cu Racing Santander la 30 iunie. "Marca" anunță că de achiziționarea lui Canales s-au mai arătat interesate Chelsea, Arsenal și Manchester City.

"S-a vorbit cu unele echipe, dar Racing este de asemenea o posibilitatea serioasă. Ideea de a continua la Racing o avem în minte. Problema fundamentală este cea sportivă. În următorii doi ani se va vedea la ce nivel va ajunge și pentru acest lucru Sergio are nevoie să joace continuu", a spus Angel Canales. "Oricât de mare va fi echipa care-l vrea, dacă nu sunt posibilități să joace, nu ne interesează transferul".

Ziarele spaniole au anunțat în ultimele zile despre interesul pe care marile echipe îl au pentru achiziționarea lui Sergio Canales. În week-end-ul trecut acesta a marcat două goluri în poarta Sevillei, reușitele sale aducând echipei Racing o victorie nesperată (1-2). De atunci s-a declanșat o adevărată isterie pentru achiziționarea lui.

Vezi AICI golurile lui Canales marcate în poarta Sevillei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite