Gigi Becali surprinde: „Nu sunt idiot şi nebun!“. Ce l-a îndemnat să facă un anunţ apocaliptic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali (stânga) visează să încaseze 20 de milioane de euro prin vânzarea lui Florinel Coman
Gigi Becali (stânga) visează să încaseze 20 de milioane de euro prin vânzarea lui Florinel Coman

Patronul FCSB e văzut drept cel mai potent om de fotbal din România, însă criza care bate la uşă l-a speriat şi pe el.

FCSB a luat ultimul titlu în 2015 şi de atunci plăteşte preţul pentru amatorismul instaurat la club de Gigi Becali şi de oamenii săi.

Şi, mai grav decât ratarea locului 1 în campionat e faptul că au trecut deja trei ani de când FCSB n-a mai prins grupele unei competiţii europene. Şi absenţa de la acest nivel înseamnă că banii de la UEFA, prin care Becali finanţează echipa, n-au mai ajuns în conturile roş-albaştrilor. Iar acum, când coronavirus ne va lovi cu o criză financiară devastatoare, Becali e pregătit pentru un scenariu apocaliptic: falimentul. Despre acest lucru a vorbit, în premieră, într-o intervenţie la Pro X.

Ce a spus Gigi Becali?

*Dacă nu aveam jucători pe care să iau bani, dădeam şi eu echipa pe un leu, ca Dinamo. Nu sunt idiot şi nebun, încât să arunc bani la fotbal. 

*E jale mare dacă nu intrăm în grupele Ligii Europa. Dacă nu intrăm, vindem 3-4 jucători, apoi luăm juniori din academia noastră, pe modelul Hagi. Altfel, riscăm să intrăm în faliment, iar eu nu vreau asta. 

*De exemplu, dacă CFR nu se califică în grupele europene, eu aş da echipa pe un leu. Ei n-au jucători pe care să-i vândă. Pentru ce să mai ţii echipa? Pe cine să vândă?

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite