Gigi Becali spune că reacția lui Michel Platini ”este benefică”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, la Sport.ro, că avertismentul privind rasismul trimis de preşedintele UEFA, Michel Paltini, cluburilor din România, prin intermediul FRF, ar putea contribui la oprirea manifestărilor discriminatorii la meciurile de fotbal.

Becali crede că preşedintele FRF, Mircea Sandu, l-a informat pe şeful UEFA de incidentele de la meciul Steaua - Rapid, şi nu Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, apreciind totodată că demersul conducătorului de la Casa Fotbalului a fost unul bun.

"Dacă Platini a scris aia, probabil i-a zis Mircea Sandu. De unde până unde Platini să audă de aşa ceva? N-a trimis CNCD nimic la UEFA. Au trimis la FIFA, dacă au trimis. Dar nu cred. Mircea Sandu i-a zis lui Vali: «Bă, vezi că m-a întrebat şi Platini ce se întâmplă acolo la voi» Şi ca să arate Mircea Sandu că e adevărat ce a spus, l-a pus pe Platini. El poate, că e foarte bun prieten cu Platini. I-o fi spus: «te rog trimite o scrisoare acolo, poate se liniştesc spiritele». Aşa cred eu. Şi poate chiar e bine ce a făcut Mircea Sandu. L-a rugat pe Platini să trimită o scrisoare. E benefică scrisoarea aia. Scrisoarea lui Platini e bună. Deci Mircea Sandu a făcut un demers bun, zic eu", a declarat Becali la Sport.ro

Întrebat dacă se aşteaptă la manifestări discriminatorii şi la meciul Steaua - CFR Cluj, programat duminică, de la ora 20.30, pe Arena Naţională, în cadrul etapei a XI-a a Ligii I, finanţatorul stelist a răspuns: "Nu va fi nicio problemă la meciul cu CFR, pentru că şefii de galerie se vor duce la staţie şi vor vorbi suporterilor. Nu vor fi probleme pentru că galeria Stelei e nebună când n-are Steaua rezultate. Acum sunt aşa de bucuroşi şi aşa de fericiţi că nu-i mai interesează nici duşmăniile cu Rapid, nici cu câinii, nici cu CFR."

Preşedintele UEFA, Michel Platini, i-a trimis o scrisoare preşedintelui FRF, Mircea Sandu, în care avertizează cluburile din România că riscă sancţiuni severe în cazul în care manifestările rasiste se vor repeta la meciurile de fotbal, informează, vineri, site-ul oficial al federaţiei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite