Jocuri de putere la FRF. Gică Popescu vorbeşte pe şleau despre planul său de a-l înlocui pe Mircea Sandu după 23 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gică Popescu, fostul internaţional român care şi-a anunţat candidatura pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, a comentat decizia luată, precum şi planurile de viitor.

Gică Popescu şi-a mărturisit strategia pe care o va aborda dacă va câştiga alegerile Federaţiei Române de Fotbal, în cadrul emisiunii „Jocuri de putere“, de la Realitatea TV.

...despre ce ar face ca preşedinte FRF: „Ştim că situaţia este foarte grea, ştim la ce ne înhămăm. Vom avea întâlniri cu reprezentanţii ligilor de fotbal din România. Campionatul câştigat de Steaua a fost foarte slab, pentru că a fost o singură echipă care a dominat. Toate celalalte echipe au fost slabe sau au avut probleme financiare. Anul acesta se pare că ar fi CFR-ul care să revină ca o echipă refăcută, Petrolul ar putea reveni cu toate că prin plecarea lui Bokila a pierdut foarte mult, poate Astra, astea sunt echipele care îi pot pune probleme Stelei“. 

...despre Mircea Sandu: „El se va retrage, a renunţat deja. Deocamdată dânsul a zis că nu va mai candida. Nu cred că se va răzgândi. E nevoie de foarte multă motivaţie să revii şi să o iei de la capăt“. 

...despre echipa naţională: „Îmi doresc din tot sufletul ca Piţurcă să ne califice la CM. Dacă nu suntem în stare să batem Ungaria şi Turcia. Îi bat tribunele! Trebuie să batem cele două echipe şi să mergem la baraj. Acolo se poate întâmpla orice. Nimeni nu credea că în 2002 noi vom putea pierde contra Sloveniei şi totuşi am pierdut. E important să ajungem acum, cred că avem un public entuziasmat care poate împinge echipa naţională la victorie“.

...despre „tricolorii“ U16 care au batjocorit o femeie într-un avion: „Cred că ar trebui să le fie ruşine părinţilor acestor copii. Nu ştiu cum se simt dânşii când văd aceste imagini. Nu cred că dacă părinţii s-ar fi ocupat de aceşti copii, ar fi ajuns să facă asemenea lucruri“.

...despre perioada petrecută în Turcia: „Eram la un restaurant şi auzeam vorbindu-se turceşte. Cel care era cu faţa la mine m-a văzut şi a venit cineva cu o şampanie scumpă la mine şi mi-a zis că e din partea domnului de la masă. Am refuzat-o, iar domnul a luat sticla şi a venit la mine personal şi mi-a zis: vă mulţumesc,  vă iubesc şi vă respect pentru ce aţi făcut pentru ţara mea“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

„Generaţia de Aur“ ia cuvântul: Gică Popescu şi-a anunţat candidatura la FRF şi va avea alături nume grele din fotbal

VIDEO Naţionala U16 a trecut peste înfrângerea cu Germania, 1-10. „Tricolorii“ batjocoresc o femeie

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite