Gică Hagi, Dan Petrescu, Prodan şi Crăciunescu, alături de Gică Popescu, la înmormântarea tatălui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Popescu, la înmormântarea tatălui său
Gică Popescu, la înmormântarea tatălui său

Fostul internaţional Gică Popescu a ajuns la Calafat pentru a participa la înmormântarea tatălui său. El a părăsit Penitenciarul Rahova, joi dimineaţă, în jurul orei 4.30, după ce comisia specială a închisorii i-a aprobat cererea de eliberare pentru ca acesta să poată participa la funeralii.

Alături de Gică Popescu sunt Gică Hagi şi Dan Petrescu, cei mai buni prieteni ai săi din "Generaţia de Aur". De asemenea, participă fostul arbitru Ion Crăciunescu, Daniel Prodan, Constantin Gâlcă, Bogdan Stelea, Emil Săndoi, Rodion Cămătaru, Nicolae Manea. 

"I s-a întâmplat acestui om într-un scurt timp tot ce poate fi mai rău pe lume, adică el îşi pierde libertatea şi apoi îi moare una dintre cele mai scumpe persoane din viaţa sa. El a avut puterea să domine un vestiar întreg, numai noi în România nu vrem să-i recunoaştem, un vestiar în Spania într-o zonă cu mari fotbalişti, numai noi, din păcate, nu avem în România capacitatea asta să ne apreciem valorile. Asta e viaţa", a declarat Crăciunescu.

De asemenea, coroane de flori a adus şi fostul coleg al lui Gică Popescu de la Universitatea Craiova, Gheorghiţă Geolgău, actualmente preşedinte al CS Universitatea Craiova.

La înmormântare a venit şi Adalbert Kassai, care e în conflict cu actuala conducere a FRF, şi a intrat în concediu medical. 

Dan Petrescu şi Gică Hagi, la înmormântarea lui Constantin Popescu

dan petrescu


 

gica hagi
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite