VIDEO Moment de neînţeles în Germania: Guardiola i-a dat o palmă lui Thiago chiar pe teren, după ce mijlocaşul a jucat catastrofal în Supercupa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Guardiola l-a pălmuit pe Thiago Alcantara
Guardiola l-a pălmuit pe Thiago Alcantara

Pe lângă faptul că a pierdut primul trofeu la Bayern Munchen, Pep a avut şi o ieşire bizară la adresa unui fotbalist pentru care chiar el a insistat. La final, antrenorul a fost luat peste picior de predecesorul său, Jupp Heynckes.

Bayern Munchen a pierdut primul trofeu cu Josep Guardiola pe bancă, fiind învinsă, scor 2-4, de Borussia Dortmund în Supercupa Germaniei.

Dincolo de rezultatul final, a surprins un moment petrecut, în minutul 77, la scorul de 3-2 pentru gazde. La o pauză de hidratare, Guardiola şi-a chemat elevii la el, pe margine, pentru a-şi transmite indicaţiile. Totul normal până aici, numai că, la un moment dat, antrenorul spaniol i-a dat o palmă lui Thiago Alcantara. Acesta a jucat extrem de slab, iar din greşlile sale au pornit fazele care au dus la golurile trei şi patru pentru Dortmund.

Mai ciudat e că, deşi l-a pălmuit, Pep l-a ţinut pe Thiago Alcantara pe teren pe toată durata meciului! Mijlocaşul a fost transferat de bavarezi, în această vară, de la Barcelona, în schimbul sumei de 25 milioane de euro.

„Arată bine, se îmbracă frumos“

Aflat în studioul postului ZDF, Heynckes, predecesorul lui Guardiola, l-a cam luat la mişto pe spaniol la finalul jocului: „Echipa nu e aşa departe să arate o performanţă de top. Pep arată foarte bine, se îmbracă frumos şi are o echipă perfectă. Ce ar putea merge prost?“.

Presa germană a speculat, încă din sezonul trecut, că lui Heynckes nu i-a picat bine că şefii lui Bayern au oficializat numirea lui Guardiola din luna ianuarie, împingându-l pe el spre pensie.

Chiar dacă a fost luat peste picior de Heynckes, Pep i-a transmis un mesaj, după meci, tot la microfonul ZDF: „Te felicit pentru ceea ce ai reuşit şi pentru maniera impresionantă de joc. Vom încerca să fim la înălţimea ta“.

VEZI PALMA DATĂ DE GUARDIOLA LUI THIAGO ALCANTARA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite