Ganea a preluat U Cluj: "Nu mă sperie situaţia de aici. E riscul meseriei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel ganea va debuta ca antrenor în Liga 1
Ionel ganea va debuta ca antrenor în Liga 1

Ionel Ganea l-a înlocuit pe Marius Popescu pe banca tehnică a Universităţii Cluj, formaţie care trrece printr-o perioadă deloc fericită.

În vârstă de 39 de ani, Ganea a acceptat să antreneze echipa clujeană fără să aibă pretenţii salariale. Universitatea Cluj este prima formaţie din Liga I pe care o va antrena fostul atacant.

“Am ţinut cont că este pentru mine o şansă destul de bună. Este adevărat că în momentul de faţă echipa nu trece printr-o perioadă OK, dar sper ca împreună cu cei din conducere şi cu suporterii să formăm o echipă care să se salveze de la retrogradare.Dacă m-a speriat deloc situaţia de la Universitatea? Ăsta e riscul meseriei, n-avem ce să facem. Îmi asum riscul şi mergem înainte”, a spus Ganea pentru Dolce Sport.

Fostul internaţional a mai antrenat-o pentru scurt timp pe Rapid Ghidighici, formaţie din primul eşalon al Republicii Moldova, dar nu a rezistat decât o lună la echipa de peste Prut. Acolo a obţinut o singură victorie în patru meciuri de campionat şi a reuşit să califice echipa în semifinalele Cupei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite