Galeriile Stelei, interzise pe Ghencea. Steaua a fost sancţionată drastic de Comisia de Disciplină a LPF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentele de la confruntarea dintre Steaua şi Săgeata Năvodari nu au rămas fără urmări. Comisia de Disciplină a LPF a amendat echipa din Ghencea, iar ultraşii roş-albaştri au interzis accesul la peluze pentru umrătoarele meciuri de acasă ale campioanei en-titre.

Comisia de Disciplină a LPF a hotărât în sedinţa de miercuri să sanţioneze aspru Steaua pentru incidentele provocate de propriii fani la partida cu Săgeata Năvodari. Astfel, echipa lui Reghecampf a fost amendată cu 40.000 de lei, iar suporterilor roş-albaştri le-a fost interzis accesul în peluzele stadionului Ghencea la următoarele două partide de pe teren propriu, anunţă site-ul oficial al LPF.

Astfel, la meciurile cu FC Vaslui şi FC Braşov, Steaua nu va avea ultraşi în peluze, care, probabil, vor alege ale sectoare ale stadionului pentru a-şi încuraja favoriţii.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, şi antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, a fost sancţionat pentru eliminarea din meciul pe care echipa sa l-a jucat duminică, la Ploieşti, cu Petrolul. Tehnicianul dinamovist a primit o suspendare de două etape şi o amendă de 360 de lei. Potrivit site-ului oficial al lui Dinamo, Stoican nu va contesta această decizie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite