Gabi Torje, un optimist incurabil: „Să ţineţi în arhivă declaraţia asta pentru atunci când voi deveni numărul unu la Espanyol!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul lui Espanyol şi al naţionalei României este extrem de încrezător în şansele sale de a deveni în scurt timp titular incontestabil la gruparea spaniolă, precizând că fotbalul iberic i se potriveşte de minune.

Deşi este doar rezervă la Espanyol, Torje susţine că tehnicianul Javier Aguirre îi va acorda încredere pe viitor, prilej cu care mijlocaşul va putea să-şi câştige locul de titular. "Antrenorul m-a luat deoparte după un antrenament şi mi-a explicat să am răbdare şi să mai aştept pentru că este timp, campionatul este lung, va fi şi Cupa, deci multe meciuri în care voi putea juca şi demonstra de ce sunt în stare. La Espanyol sunt ultimul venit, dar este timp să mă acomodez şi să demonstrez că sunt valoros.

Va veni şi rândul meu şi, cu siguranţă, voi profita. Asta să o ţineţi în arhivă pentru atunci când voi deveni numărul unu din echipă. Îmi place mult campionatul spaniol. Sunt echipe bune şi în Serie A, dar în Spania este un fotbal mult mai spectaculos, în care îţi poţi arăta calităţile", a spus pentru Digi Sport Torje.

Mijlocaşul a fost împrumutat pentru un an de Udinese la Espanyol Barcelona. Conform site-ului de specialitate transfermarkt.de, Torje e cotat la valoarea de 4 milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite