UPDATE Fundaşul Stelei Gabi Matei, suspectat de prietena sa că ar fi încercat să se sinucidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi Matei ar fi încercat să se sinucidă în noaptea de sâmbătă spre duminică, în locuinţa sa din Bucureşti
Gabi Matei ar fi încercat să se sinucidă în noaptea de sâmbătă spre duminică, în locuinţa sa din Bucureşti

Dacă pe teren nu s-a mai remarcat deloc în ultimele şase luni, fundaşul Stelei Gabi Matei a fost protagonistul unui teribil accident rutier, în urma căruia maşina sa a fost avariată în totalitate. Potrivit unor surse, fotbalistul ar fi ajuns la spital nu din cauza implicării în accidentul rutier, ci din cauză că ar fi încercat să se sinucidă.

UPDATE Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a făcut lumină în acest caz, întărind impoteza potrivit căreia fotbalistul ar fi încercat să se sinucidă din cauza neînţelegerilor cu iubita sa. 

"Vreau să vă spun că nu a fost vorba de niciun accident rutier. Colegii mei au trebuit să se deplaseze la apartamentul fotbalistului Gabi Matei, după ce în prealabil o femeie a făcut un apel la numărul de urgenţă 112, iar cei de la dispecerat ne-au anunţat pe noi. Ulterior, un echipaj de poliţie s-a deplasat la locuinţa domnului Matei, iar din cauza faptului că necesita îngrijiri medicale şi se prezenta într-o stare de agitaţie, echipajul de poliţie a fost nevoit să-l însoţească la spital", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Emilia Mihai, pentru ProSport. 

Potritiv unui anunţ postat pe Facebook chiar de Matei, jucătorul, suspectat de poliţie că s-a urcat băut la volan, a provocat un grav accident de circulaţie, în urma căreia maşina sa a fost făcută praf la o viteză de 180 de km/h. Din cauza acestui accident, Matei a ajuns la Spitalul Floreasca, fiind în afara oricărui pericol. „Mergeam cu maşina, aveam 180 la oră, şi la un moment dat mi s-a blocat volanul. Mi-a sărit ceva de la motor. Am făcut maşina praf, dar acum sunt bine. Sunt urmărit de ghinioane, dar mulţumesc lui Dumnezeu că sunt bine”, a dezvăluit Matei pe Facebook.

Totuşi, din informaţiile furnizate de Poliţia Română, Gabi Matei ar fi ajuns la spital nu din cauza accidentului, ci din cauză că ar fi încercat să-şi taie vene de la o mână, fiind suspectat că ar fi încercat să se sinucidă. Ambulanţa l-a preluat pe fotbalist de la propria locuinţă din Bucureşti, transportându-l la spital pentru a-i oferi îngrijri medicale. Şi pentru a evita orice pericol, poliţiştii care l-au însoţit pe fotbalist la spital l-au încătuşat pentru ca acesta să nu-şi facă vreun rău, având în vedere că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit medicilor de la Spitalul Floreasca, fundaşul Stelei se află în afara oricărui pericol, fiind externat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite