Franţa a învins Olanda cu 2-1 în Liga Naţiunilor. Cum au onorat fanii campioană mondială

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii au desenat două stele mari în tribune, cele două titluri mondiale ale Franţei, din 1998 şi 2018
Fanii au desenat două stele mari în tribune, cele două titluri mondiale ale Franţei, din 1998 şi 2018

Franţa a învins, duminică, pe Stade de France, cu scorul de 2-1 (1-0), reprezentativa Olandei, în Grupa 1 a Ligii A din Liga Naţiunilor. Acesta a fost primul meci al francezilor în faţa propriilor suporteri după ce au devenit campioni mondiali, în Rusia.

Kylian Mbappe a deschis scorul în minutul 14, dar Ryan Babel a egalat în minutul 67. Golul victoriei a fost înscris de Olivier Giroud, în minutul 75, informează News.ro. 

Giroud a reuşit al 32-lea său gol pentru naţionala franceză, întrecându-l pe Zinedine Zidane, care a marcat de 31 de ori. Atacantul de la Chelsea este al patrulea în clasamentul all-time, după Thierry Henry, cu 51 de goluri, Michel Platini, cu 41 de goluri, şi David Trezeguet, cu 34 de goluri.

La partida de la Sain-Denis, spectatorii au format în tribune două stele, însemnând cele două titluri mondiale din palmaresul "albaştrilor".

Franţa este pe locul I în Grupa 1, cu patru puncte din două meciuri. Germania este pe locul 2, cu un punct dintr-un meci, iar Olanda este ultima, fără punct, după ce a disputat o întâlnire.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite