FOTO Spania, în picioare la ultimul meci al lui Xavi la Barcelona: mijlocaşul de 35 de ani a părăsit terenul cu lacrimi în ochi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultima etapă din La Liga a marcat un eveniment care a atras toate privirile în lumea fotbalului. După 17 sezoane petrecute pe „Camp Nou“, unul dintre jucătorii geniali din istoria sportului-rege s-a despărţit de clubul care i-a dat totul pentru a merge în zona Golfului Persic.

Xavi Hernandez a intrat pe porţile clubului Barcelona, pe când avea doar 11 ani, iar sâmbătă aventura sa în tricoul blau-grana s-a încheiat în aplauzele celor prezenţi pe „Nou Camp“. În realitate însă, toţi cei care s-au uitat la Barcelona - Deportivo La Coruna, din toate colţurile lumii, l-au aplaudat pe fotbalistul care, la fel ca Zidane, Platini sau Beckenbauer, a fost un artist cu balonul la picior.

Fanii prezenţi pe „Camp Nou“ i-au pregătit o coregrafie specială lui Xavi, iar acesta a rămas cu gura căscată în tunelul care ducea spre teren, fiind surprins de camerele de luat vederi. Apoi, Xavi şi colegii săi au păşit pe gazon în aplauzele adversarilor de la Deportivo, care astfel i-au felicitat pe cei care au câştigat titlul în acest sezon.

Căpitanul „extratereştrilor“ a rămas pe teren până în minutul 85, atunci când a fost schimbat cu Iniesta, părăsind terenul cu lacrimi în ochi.

În acest sezon, Xavi a bifat 32 de prezenţe în prima ligă (de 20 de ori a fost titular), marcând de două ori. El va juca în sezonul viitor, în Qatar, la Al-Saad Doha, acolo unde a ajuns şi Raul (Real Madrid), după ce a plecat din campionatul spaniol.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite