FOTO Mesajul afişat de microbiştii sârbi, adresat românilor, la meciul Serbia - Muntenegru. Bannerul a fost afişat timp de şase minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
serbia muntenegru

După ce galeria românilor a afişat un banner cu mesajul „Kosovo este Serbia“, la meciul  tricolorilor contra Serbiei de pe Arena Naţională, galeria ţării vecine a întors „favoarea“ cu un banner afişat în tribune timp de circa 6 minute în timpul meciului de sâmbătă dintre Serbia şi Muntenegru.

Pe bannerul ridicat în minutul 20 al meciului Serbia -Muntenegru, scor 2-1, scria „Vă mulţumesc, fraţi români“. Potrivit GSP.ro, ultraşii sârbi mulţumesc fanilor români alături de care au strigat „Kosovo e Serbia“ şi „Basarabia este România“.

banner serbia muntenegru mesaj romania

În cazul meciului de pe Arena Naţională, când galeria tricolorilor a afişat mesajul „Kosovo este Serbia“, gestul a fost sancţionat de prin interzicerea accesului spectatorilor la un meci al naţionalei României. Din această cauză, meciul de sâmbătă seară împotriva Lituaniei are loc pe stadionul Ilie Oană, din Ploieşti, fără public.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite