FOTO Halep, cerută în căsătorie: Cum a reacţionat în faţa unui moment simpatic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep e omul momentului în România şi, oriunde merge, apariţia sa stârneşte o adevărată nebunie din partea suporterilor.

Simona Halep a câştigat Wimbledon 2019 şi, având în vedere tot ce a realizat până acum în tenis, e deja în clubul select al marilor sportivi pe care i-a dat România, lângă nume precum Nadia Comăneci, Gheorghe Hagi sau Ivan Patzaichin.

De când a revenit în ţară după succesul de la Wimbledon, constănţeanca a fost primită şi tratată ca o veritabilă regină. Iar momentul culminant în relaţia Simona – suporteri va fi atins, miercuri (ora 19.00), atunci când Halep va merge pe „Arena Naţională“ pentru a-şi celebra succesul, alături de susţinătorii ei.

Până atunci, „Simo“ a fost întâmpinată pe aeroportul „Henri Coandă“ cu...o cerere de căsătorie. Potrivit prosport.ro, un fan a venit la aeroport cu un banner pe care era scris mesajul de mai jos:

Halep

Simona şi-a lăsat fanul în suspans, plecând de la aeroport fără a-i oferi un răspuns acestuia. În schimb, constănţeanca a făcut un selfie cu o femeie care, aproape plângând de bucurie, i-a oferit un trandafir.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite