FOTO Hagi şi-a inaugurat lanţul de localuri sportive. Primul H10 Sport Lounge a fost deschis la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi, Gică Popescu şi Ilie Dumitrescu FOTO Sînziana Ionescu
Hagi, Gică Popescu şi Ilie Dumitrescu FOTO Sînziana Ionescu

La noul local al oraşului, H10 Sport Lounge, trei glorii ale fotbalului românesc, Gică Hagi, Gică Popescu şi Ilie Dumitrescu au petrecut câteva ore la o bere sau o cafea, vorbind cu microbiştii şi gustând din meniul special.

H10 Sport Lounge Constanţa este primul din seria de 10 localuri pe care Hagi o va deschide în ţară (Ploieşti, Braşov, Sibiu, Cluj, Timişoara, Craiova, Galaţi, Bacău, Suceava). La final va fi deschis unul şi la Bucureşti. H10 Sport Lounge va fi şi gazda Fan Club-ului Gheorghe Hagi.

Partenerii lui Hagi în afacerea care funcţionează în franciză sunt: fraţii Mihai şi Răzvan Neguţ (proprietarii agenţiei de marketing sportiv care face PR-ul celor mai renumiţi fotbalişti), Petre Brumă şi Vlad Creţu. Investiţia de la Constanţa a fost de 400.000 euro.

Localul este situat pe Bulevardul Tomis nr. 129-131, în fostul cinematograf Tineretului din zona Capitol. H10 este împărţit pe două zone: parter (140 locuri) şi subsol (80 locuri).

Parterul este dedicat grupurilor care vin să urmărească meciuri pe ecranele mari amplasate pe pereţi, la înălţime. Designul parterului – stil pub - reprezintă o minge de fotbal desfăşurată, cu forme haxagonale şi pentagonale, cu fotografii şi colaje din cariera lui Hagi.

Subsolul este elegant – stil lounge - cu canapele, mese şi fotolii, unde amatorii de sport pot urmări în tihnă un meci, departe de hărmălaie.

„Am vrut să fie un loc cald, unde lumea să vină să vadă sport, să se simtă bine. După cum ştiţi, totul a început la Constanţa, aşa că am ţinut ca primul local H10 să fie deschis la Constanţa“, a declarat Gică Hagi, regele fotbalului românesc - născut la Săcele, o comună din judeţul Constanţa - a cărui familie continuă să locuiască la malul mării.

Hagi i-a invitat pe constănţeni să vină la H10 dacă vor să urmărească orice fel de meci, nu doar de fotbal. „Este pentru toţi iubitorii sportului“, precizează Gică.

Liderul Generaţiei de Aur a ţinut să-şi încurajeze succesorii. „Noi am fost o generaţie care a muncit şi care a făcut rezultate. Cu Ungaria, România a luat un punct într-un meci important. Sperăm să facem cu Olanda un meci foarte bun. Să dea Domnul să marcheze Mutu în meci şi să mă depăşească la număr de goluri înscrise pentru Naţională“, a râs Hagi despre finul său de cununie.

Gică şi-a exprimat speranţa ca Academia de la Constanţa să fie pepiniera fotbalului românesc şi a Naţionalei, iar echipa sa Viitorul Constanţa - din ce în ce mai bună. Hagi s-a declarat mulţumit de rezultatele obţinute deja.

„Suntem deja pe drumul cel bun. Din lotul de 30, avem 10 jucători superbuni. În timp se va construi o altă Generaţie de Aur şi eu sper ca Viitorul să contribuie din plin la ea. Iar dacă va face Ianis parte din ea, eu aş fi şi mai bucuros. Trebuie să fie ambiţios şi să muncească foarte mult. Are talent, are sămânţă“, a spus Regele despre fiul său Ianis.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite