FOTO Un cuplu de coşmar: cum s-a îmbrăcat Anamaria Prodan în cinstea soţului ei. Reacţia ironică a bloggerilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Prodanca şi „Reghe“ s-au prezentat, marţi, la o gală în care tehnicianul a primit trofeul pentru cel mai bun antrenor al anului. Partenera lui de viaţă a ţinut să marcheze momentul în stilul ei caracteristic.

Laurenţiu Reghecampf antrenează Al-Hilal printre o vacanţă petrecută la Las Vegas, în plin sezon, şi apariţii mondene în România.

După ce a pierdut finala Ligii Campionilor Asiei în faţa celor de la Western Sydney (Australia), tehnicianul român le-a dat elevilor săi o vacanţă de 11 zile şi a plecat în Statele Unite ale Americii, alături de soţia sa.

Între timp, Reghecampf a reluat pregătirile cu Al-Hilal, dar asta nu l-a oprit să mai dea o fugă în România, la începutul săptămânii. Chiar dacă echipa sa va întâlni Al-Ittihad, trupa pregătită de Piţurcă, în derby-ul campionatului saudit, la 1 decembrie, „Reghe“ a fost prezent, marţi, la o gală de sfârşit de ani, organizată la Bucureşti.

Acolo, a primit premiul pentru antrenorul anului, în timp ce soţia sa a fost numită impresarul anului. Pe covorul roşu, Anamaria Prodan a ţinut să marcheze momentul, purtând o rochie cu chipul soţului ei!

Reghecampf

Cuplul Reghecampf – Prodan a fost luat peste piciori de bloggeri, după cum a anunţat realitatea.net, printr-o altă fotografie, de această dată una prelucrată în photoshop:

Reghecampf
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite