FOTO Alianţa arbitri-suporteri. Preţurile uriaşe plătite de spectatori la Arsenal - City au atras solidaritatea „fluieraşilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Banner al suporterilor lui City, în semn de protest faţă de preţul biletelor FOTO Kieran Galvin/Action Plus
Banner al suporterilor lui City, în semn de protest faţă de preţul biletelor FOTO Kieran Galvin/Action Plus

Partida dintre Arsenal şi Manchester City, câştigată de „cetăţeni“ cu scorul de 2-0, a adus în centrul atenţiei un gest deosebit al arbitrilor, venit în întâmpinarea fanilor care au plătit un preţ uriaş în schimbul tichetelor pentru meciul de pe „Emirates Stadium“.

Suporterii care au dorit să asiste la meciul de pe stadionul tunarilor au fost nevoiţi să plătească un preţ astronomic, de 62 de lire pe bilet. 

Spectatorii au contestat pe parcursul partidei sumele mari pretinse pe tichete, iar la final, tuşierul John Brooks i-a îndemnat pe Joe Hart şi Joleon Lescott să-şi arate recunoştinţa faţă de cei prezenţi pe stadion. „Mergeţi şi salutaţi suporterii, au plătit 62 de lire să vă vadă!“, a fost comentariul arbitrului către jucătorii lui City. 

Primvăra anului trecut a fost marcată, de asemenea, de protestele spectatorilor cu privire la preţul cerut pe tichete de clubul englez. Cu toate că biletele din Premier League sunt mai scumpe decât cele din Primera División sau Serie A, campionatul englez are cea mai mare medie de spectatori din Europa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite