FOTO - Vezi cum arată hotelul rapidiştilor din Benidorm

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă Steaua şi CFR Cluj au preferat Antalya, unde preţurile sunt mai mici, Rapid s-a tratat regeşte în această iarnă, alegând Spania.

Rapidiştii sunt cazaţi în Benidorm, într-un complex sportiv situat la 50 de kilometri de Alicante, pe Costa Blanca, unde o cameră dublă în perioada aceasta costă în jur de 200 de euro pe noapte. George Copos a scos bani serioşi din buzunar, întregul stagiu de pregătire costând Rapidul aproape 40.000 de euro.

Giuleştenii au avut şansa să-şi recupereze banii, dar au pierdut primul meci, cu Rosenborg, şi astfel şansa de a ajunge în finală. Premiul cel mare la turneul Copa de Sol era de 40.000 de euro, exact cât a avut de plătit Copos. Singurul inconvenient al cantonamentului l-a reprezentat drumul parcurs la meciuri. Cum disputele cu Dnepr şi Rosenborg au fost programate pe „Estadio Martinez Valero" din Elche, giuleştenii au mers 100 de kilometri până la stadion.

Vezi pe adevarul.es o galerie foto cu hotelul, aflat chiar pe malul mării, şi priveliştile rapidiştilor de pe terasa acestuia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite