Fostele iubite ale fotbaliştilor şi-au unit forţele împotriva cancerului la sân

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Manechinul Iulia Roşca, fosta iubită a lui Tibi Bălan între 2007 şi 2010, şi Mirela Chirilă, care s-a iubit cu Cristi Daminuţă, luptă împotriva cancerului la sân.

"În familia mea, au fost cazuri de cancer la sân aşa că am fost marcată de această boală de la o vârstă fragedă. Am acceptat imediat să particip la o astfel de campanie, pentru că nu le-aş dori nici duşmanilor mei să treacă prin ce am trecut eu”, a mărturisit Iulia Roşca.
Ea şi Mirela Chirilă au participat alături de nume grele din showbiz, precum Cornel Ilie de la Vunk, Fizz, manechinul Bogdan Vlădău, creatoarea de moda Mihaela Drafta, omul de afaceri Nicuşor Stan şi modelul Iulia Tăvăluc la o şedinţă foto sub semnul fundiţei roz, simbolul internaţional al luptei împotriva cancerului la sân.

Ineditul pictorial, găzduit de centrul de evenimente de lux din Otopeni, a plecat de la ideea politicianului Bogdan Diaconu şi a creatoarei de modă Mihaela Drafta care au constatat că “deşi suntem în secolul 21, România se confruntă cu o creştere nefericită a cazurilor de cancer la sân. Dacă în restul Europei, controalele medicale preventive au dus la scăderea cu 20 la sută a mortalitaţii provocate de această boală, în România numărul deceselor provocate de cancerul la sân a crescut în ultimii ani cu 17 procente, tocmai din lipsa controalelor medicale şi a informării despre acest pericol".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite