FCSB, norocoasă, ca de obicei: Echipa lui Becali va întâlni încă o victimă sigură în turul II preliminar al Ligii Europa

FCSB, norocoasă, ca de obicei: Echipa lui Becali va întâlni încă o victimă sigură în turul II preliminar al Ligii Europa

Formaţia bucureşteană e renumită pentru că, de cele mai multe ori, are parte de trageri la sorţi cu noroc. Totuşi, merită subliniat faptul că la acest noroc contribuie şi statutul de cap de serie de care se bucură FCSB, având un coeficient ridicat, câştigat prin rezultatele europene din sezoanele anterioare.

Ştiri pe aceeaşi temă

FCSB are o formalitate de îndeplinit în turul I preliminar al Ligii Europa, urmând să întâlească Milsami Orhei din Moldova.

După această „dublă“, în care orice alt rezultat în afară de o calificare lejeră a românilor ar fi un şoc, pentru FCSB va urma un duel în turul II preliminar cu învingătoarea dublei în care se vor înfrunta Alaşkert (Armenia) şi Makedonia Skopje (Macedonia).

Prima manşă va fi în deplasare pentru FCSB, la 25 iulie, iar returul va fi în România, la 1 august.

Alaşkert e o echipă mediocră, care s-a clasat pe locul 4 din 9 în campionatul recent încheiat. 

Makedonia Skopje e la fel de slabă, dovadă şi locul 6 din 10 pe care l-a obţinut la ultima ediţie de campionat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările