FCSB, distrusă de Dragomir: „Sunt de râsul lumii!“. Atac devastator asupra modului în care Becali conduce clubul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Performanţa“ roş-albaştrilor de a termina pe locul 2 într-o grupă de Liga Europa cu formaţii de mâna a doua şi a treia l-a indignat pe fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

FCSB a ratat primul loc în grupa G, în condiţiile în care, după trei etape, echipa lui Dică avea maximum de puncte: 9. De aici încolo însă, au început experimentele, iar bucureştenii au abordat ultimele trei partide cu rezervele.

Rezultatul? Un punct luat în confruntările cu Hapoel Beer Sheva (1-1), Viktoria Plzen (0-2) şi FC Lugano (1-2). Iar rotaţia cadrelor n-a adus nimic bun nici în campionat, acolo unde FCSB a fost învinsă de CSMS Iaşi şi de Astra.

Dumitru Dragomir i-a desfiinţat pe Gigi Becali şi pe subalternii săi pentru această strategie falimentară într-o intervenţie extrem de dură în cadrul ProSport Live.

Ce a spus?

*M-am uitat la FCSB - Lugano. Nu mi-a plăcut! Meciul a fost de râsul lumii. Echipa e stricată de ei, nu de jucători. În momentul în care faci atâtea modificări, când să se mai închege o echipă de valoare? 

*Ăştia cred că se pricep la fotbal. Ăştia nici nu ştiu pe ce lume sunt, unii joacă într-un fel, alţii în alt fel. Parcă erau în altă lume. O echipă făcută să piardă meciul. 

*Fac experimente, sunt la faza asta. Pe banii lui (n.r. – Gigi Becali) poate să mai facă încă vreo doi ani experimente. E greu de înţeles capitalismul la noi. El crede că aşa e bine, sunt banii lui.

*Părerea mea e că Dică şi-a nenorocit carierea, la fel cum a făcut şi Rădoi. Dar pe Dică să-l lăsaţi în pace!

*În 16-imi, n-au nicio şancă cu oricine ar pica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite