Faza cu care campionatul românesc poate ajunge pe CNN: ratarea anului în meciul Gaz Metan - Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Ţucudean
George Ţucudean

Liga I e o întrecere atât de slabă, încât nici la nivel naţional nu prea mai interesează pe nimeni. Uneori însă, te poţi remarca şi prin lipsa de valoare. Prima partidă din etapa a 7-a a furnizat un moment tragicomic care va face înconjurul lumii.

Gaz Metan a fost învinsă, acasă, de Pandurii, scor 1-3 (Llullaku 21-penalty / Ţucudean 34, 43, Mrzljak 90+4). Până să reuşească „dubla“, Ţucudean a avut o ratare monumentală în prima repriză. Iar faza a continuat, şi Valentin Munteanu a reuşit să-şi imite colegul de la Pandurii.

După ce meci, cei doi jucători s-au amuzat pe seama celei mai mari ratări din actualul campionat. „Se întâmplă, important e să nu clacăm la o fază de genul ăsta. Am şi râs după acea fază, pentru că nu trebuie să mă blochez. Mai vin alte faze, meciul mai are multe minute. Doar pe internet am mai văzut o ratare atât de mare“, a spus Ţucudean la Digi Sport.

Valentin Munteanu a comentat şi el „capodopera“ sa din minutul 39: „Probabil o să fim la Digi Show, n-avem cum cum să ratăm. Am încercat să trimit pe lângă fundaş, dar am lovit mingea foarte slab. Sperăm să nu se mai întâmple. Bine că am câştigat şi că m-au scos colegii“.

VEZI RATAREA DIN MECIUL GAZ METAN - PANDURII

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite