Fair-play: Basel admite că Steaua merita egalul în meciul de pe Arena Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fabian Frei, mijlocaşul echipei FC Basel FOTO Reuters
Fabian Frei, mijlocaşul echipei FC Basel FOTO Reuters

Steaua a obţinut o remiză (1-1) norocoasă marţi, în meciul cu FC Basel, din cadrul etapei cu numărul trei a grupei E, Champions League.

Cu toate că presa din Elveţia a contestat rezultatul, pe care l-a considerat neconcludent în raport cu ceea ce s-a petrecut pe teren, mijlocaşul lui Basel, Fabian Frei a dat dovată de sportivitate. Mijlocaşul campioanei elveţiene a declarat că Steaua a meritat egalul. 

„Cred că Steaua a meritat egalul. Au pus multă presiune în ultimele minute, noi nu am jucat aşa de bine, am făcut prea multe greşeli. Am făcut un meci bun, dar nu ştiu ce s-a întâmplat în ultimele 20 de minute. Căpitanul echipei, numărul 55 (n.r. - Bourceanu), a fost foarte bun, a dat multe pase, iar la final am făcut schimb de tricouri. A fost foarte prietenos. Avem posibilitatea să trecem mai departe, dar dacă nu vom câştiga acasă, vom lupta pentru locul trei. Dar, ne vom asigura ca Steaua să nu câştige“, a declarat acesta potrivit Mediafax.

Steaua a bifat primul punct în Grupa E, Champions League, după egalul „smuls“ în meciul cu Basel, scor 1-1. Pentru elveţieni a înscris Diaz (48'), în timp ce egalarea a fost adusă de Leandro Tatu (88'), în urma unei pase reuşite de Adi Popa. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite