EXCLUSIV / Se mai joacă Dinamo – Barcelona? Organizatorii îl fac „mincinos“ pe Dragomir, iar acesta dă un răspuns care aruncă în aer superamicalul „câinilor“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-au vândut peste 20.000 de bilete pentru partida care ar trebui să-l aducă pe Messi în România, la 11 august, însă nu se ştie dacă Dănciulescu şi compania vor putea să şi joace cu „extratereştrii".

„Adevărul" a publicat azi, în exclusivitate, o serie declaraţii ale lui Dumitru Dragomir, privind amicalul Dinamo - Barcelona.

„Acest meci nu există în calendarul LPF, fiindcă în weekend-ul de 10-12 august e programat meciul Dinamo - Rapid. Dacă Digi, postul care deţine drepturile de televizare pentru acest meci nu-şi dă acordul să-l amânăm, atunci, Dinamo va trebui să joace sâmbătă cu Barcelona şi duminică, în campionat, cu Rapid", a declarat preşedintele LPF.

CITEŞTE AICI TOATE DECLARAŢIILE LUI DRAGOMIR

Organizatorii: „Dragomir minte!"

Văzând afirmaţiile lui Dragomir din „Adevărul", organizatorii amicalului programat pentru 11 august au remis un comunicat de presă.

„Tot ce spune Domnul Dragomir este o minciună. Niciodată, nici eu, nici partenerul meu în organizarea acestui meci, Mihai Craiu, CEO Media Consulta International, nu l-am rugat pe Domnul Dragomir să nu vorbească în presă despre aşa-zisele neînţelegeri cu Digi Sport privind amînarea partidei Dinamo - Rapid din Liga I. L-am rugat doar să se abţină de la comentarii pe un subiect pe care nu îl stăpîneşte şi în care nu este implicat dar văd că dumnealui continuă să facă lobby pentru televiziunea Digi. Ca persoană, îl privim pe Domnul Dragomir cu simpatie, ne plac glumele dînsului, dar îl rugăm încă o dată să se abţină de la comentarii pe subiecte ce nu sunt în ograda dumnealui.

Repetăm ceea ce este corect şi fără dubii: partida Dinamo - FC Barcelona se va juca la data stabilită, 11 august 2012, ora 20.15, cluburile Dinamo şi Rapid s-au înţeles pentru amînarea meciului din campionat, federaţiile de fotbal din România, respectiv Spania sunt înştiinţate şi şi-au dat acordul pentru meciul amical. Dinamo şi FC Barcelona vor juca întîlnirea amicală cu echipele de bază.

Cît priveşte vînzarea biletelor - o altă grijă ce îl apasă nejustificat pe Domnul Dragomir - precizăm că aceasta este chiar peste graficul preconizat de noi".

Dragomir: „Dacă au spus aşa, atunci voi aplica regulamentul"

Contactat de „Adevărul", preşedintele LPF a comentat comunicatul remis de organizatorii meciului Dinamo - Barcelona.

„Dacă au început să facă astfel de afirmaţii, să mă facă mincinos, atunci, cu siguranţă, voi aplica regulamentul. Ce înseamnă asta? Dinamo - Rapid nu se va amâna! Nu pentru că nu vreau eu, ci fiindcă aşa mi-a spus Adunarea Generală. Dacă n-am acordul Digi şi pe cel al AG, atunci Dinamo - Rapid se va juca conform programului stabilit", ne-a declarat Dragomir.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite