Evans, coşmarul jucătorilor din NBA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reggie Evans este coşmarul multor jucători din NBA
Reggie Evans este coşmarul multor jucători din NBA

Reggie Evans, actualmente la Toronto Raptors, a fost numit cel mai „murdar" jucător din NBA de către adversarii săi, într-un sondaj realizat de către revista Sports Illustrated, şi la care au participat 173 de jucători din liga profesionistă nord-americană.

Evans, care se remarcă şi prin înfăţişarea sa înfricoşătoare, apelează de cele mai multe ori la gesturi nesportive pentru a-şi opri adversarii, care însă nu sunt mereu văzute de către arbitri.

A rămas celebru gestul său din 2006, când l-a tras pe Chris Kaman de la Los Angeles Clippers, de organele genitale. Gestul lui Evans nu a fost observat de arbitri, care l-au sancţionat în schimb pe Kaman, care l-a îmbrâncit, în replică, pe adversarul său.

Pe locurile următoare s-au clasat Ron Artest (LA Lakers), Andres Nocioni, (Sacramento Kings), Anderson Varejao (Cleveland Cavaliers) şi Kobe Bryant (LA Lakers).

Bryant este cunoscut pentru momentele în care încearcă să-şi demoralizeze adversarii, fiind de mai multe ori suspendat pentru gesturile sale.

Iată topul realizat de Sports Illustrated:
Reggie Evans 21%
Ron Artest 13%
Andres Nocioni 6%
Anderson Varejao 5%
Kobe Bryant 4%

Vezi cum Evans îl „controlează" pe Kaman:

Vezi gesturile lui Kobe Bryant:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite