VIDEO Dezastrul de la Dinamo face prima victimă: Eugen Neagoe a leşinat în timpul meciului şi a fost dus la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Neagoe, în mijlocul jucătorilor lui Dinamo Bucureşti FOTO Arhivă
Eugen Neagoe, în mijlocul jucătorilor lui Dinamo Bucureşti FOTO Arhivă

Învinsă în prima etapă cu 5-0 de Viitorul, Dinamo e în derivă. Fanii sunt în război cu conducerea, iar antrenorul roş-albilor, contestat şi el, a cedat, duminică seară, în minutul 25 al meciului cu Craiova.

UPDATE - Eugen Neagoe şi-a revenit şi e în afara oricărui pericol, dar Dinamo arată rău de tot! A fost învinsă şi de Craiova, scor 0-2, şi rămâne pe ultimul loc în Liga I după două etape, fără punct, fără gol marcat şi cu şapte goluri luate. Înainte de startul campionatului, Adevărul a scris că Dinamo va fi o candidată la retrogradare în acest sezon. Iată analiza publicată:

ANALIZĂ Începe Liga I: FCSB, nicio şansă la titlu. Dinamo, la retrogradare. CFR şi Viitorul luptă pentru locul 1

UPDATE - Telekom Sport a anunţat diagnosticul medicilor, după ce l-au consultat pe Eugen Neagoe: tulburare gravă de ritm cardiac. Antrenorul e acum într-o stare bună, se află la spital şi comunică, fără probleme, cu cei din jur.

UPDATE - Digi Sport vine cu o variantă deloc surprinzătoare pentru cele întâmplate, duminică seară: Eugen Neagoe ar fi cedat din cauza stresului. În ziua partidei cu Craiova, tehnicianul dinamovist ar fi fumat trei pachete de ţigări şi ar fi băut patru cafele.

UPDATE - Oficialul dinamovist, Ionel Dănciulescu, a confirmat la microfonul Digi Sport că Eugen Neagoe se simte bine acum şi că e supus unor teste la spital. El a anunţat că, după meci, toată echipa va merge la spital pentru a fi alături de antrenorul roş-albilor.

UPDATE - Reporterul gsp.ro, ajuns la spital, a confirmat că Eugen Neagoe poate vorbi, iar situaţia sa e sub control.

UPDATE - Şi reporterii Telekom Sport confirmă că Eugen Neagoe şi-ar fi revenit în salvare, situaţia sa fiind stabilă în acest moment.

UPDATE - Situaţia de la Dinamo se agravează. Aflată pe ultimul loc în campionat şi rămasă şi fără antrenor în meciul cu Craiova, echipa e condusă pe Arena Naţională, după ce oltenii au deschis scorul prin Bărbuţ (36).

UPDATE - Un reporter Digi Sport, aflat pe gazon, a oferit o serie de informaţii prin telefon, după ce Eugen Neagoe a fost dus cu salvarea la spital: „Neagoe a deschis ochii, înclin să cred că lucrurile s-au mai normalizat. S-a prăbuşit la pământ, nu se ştie încă motivul. Cel mai probabil, pare să fi fost o criză cardiacă, medicii au făcut toate demersurile specifice pentru un astfel de caz“.

------------------------------------

Momente de groază pe Arena Naţională, în prima repriză a derby-ului dintre Dinamo şi CS U Craiova!

În minutul 25, la scorul de 0-0, tehnicianul roş-albilor, Eugen Neagoe, a leşinat, fiind suspect de un stop cardiac! Imediat, jucătorii au făcut semne disperate ca salvarea să pătrundă pe gazon. Ceea ce s-a şi întâmplat, Neagoe fiind preluat de medici. 

Meciul a rămas întrerupt minute bune, iar unii dintre fotbaliştii dinamovişti au izbucnit în lacrimi. După o lungă aşteptare, salvarea l-a transportat pe Eugen Neagoe la Spitalul de Urgenţă Florească.

VEZI IMAGINILE CU MOMENTUL ÎN CARE EUGEN NEAGOE A LEŞINAT

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite