Echipa lui Olăroiu, Al-Ahli Dubai, s-a calificat în finala Ligii Campionilor Asiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Olăroiu
Cosmin Olăroiu

Echipa Al-Ahli Dubai din Emiratele Arabe Unite, antrenată de Cosmin Olăroiu, s-a calificat în finala Ligii Campionilor Asiei, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, formaţia Al-Hilal din Arabia Saudită, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1. Marţi, golurile învingătorilor au fost marcate de Lima '17, Everton Ribeiro '45 şi Kyung-Won Kwon '90+4, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Ailton Almeida '51 şi Carlos Eduardo '65, a relatat Mediafax. În finala Ligii Campionilor Asiei, Al-Ahli Dubai va întâlni învingătoarea partidei dintre formaţia japoneză Gamba Osaka şi echipa chineză Guangzhou Evergrande. În tur, chinezii s-au impus, acasă, cu scorul de 2-1, iar returul va avea loc miercuri, de la ora 13.00.

De remarcat că este pentru al doilea an consecutiv când un român este finalist al Ligii Campionilor, după ce anul trecut Laurenţiu Reghecampf s-a calificat în ultimul act cu Al-Hilal. Finala Ligii Campionilor Asiei se va disputa la 7 noiembrie (turul) şi 21 noiembrie (returul).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite