E gata cariera Serenei Williams: Legendarul Mats Wilander a răspuns la o întrebare delicată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena Williams, cu ochii în lacrimi după eliminarea de la Australian Open 2021
Serena Williams, cu ochii în lacrimi după eliminarea de la Australian Open 2021

Americanca de 39 de ani a mai ratat o şansă de a cuceri Grand Slam-ul cu numărul 24 după care aleargă din 2017. De atunci, are patru finale pierdute şi două semifinale în care a părăsit terenul învinsă.

Lacrimile Serenei Williams (11 WTA) în conferinţa de după înfrângerea cu Naomi Osaka (3 WTA) au dat naştere la un zvon: Fostul lider WTA a evoluat pentru ultima dată la Melbourne!

Această variantă a fost întărită şi de răspunsul engimatic dat de Serena, înainte de căderea ei nervoasă în faţa jurnaliştilor: „Şi dacă mi-am luat rămas bun de la fanii australieni, oricum, n-am de gând să spun nimănui“.

La câteva ore după această prezenţă dureroasă la conferinţă, Williams a postat un mesaj pe reţelele de socializare din care reiese că, cel puţin deocamdată, n-are de gând să se retragă.

„Pentru Melbourne şi fanii mei australieni – Azi, n-am obţinut rezultatul pe care-l doream sau performaţa pe care voiam să o am, dar se întâmplă. Sunt onorată să fiu capabilă să joc în faţa voastră. Susţinerea voastră, uralele voastre, aş fi vrut să reuşesc mai mult azi pentru voi. Sunt mereu la datorie şi recunoscătoare pentru fiecare dintre voi. Vă iubesc. Vă iubesc. Vă iubesc. Vă ador!“, a scris Williams pe Instagram.

Wilander

Wilander crede că va continua

Aflat la microfonul Eurosport, Mats Wilander (foto), de şapte ori câştigător de Grand Slam, a fost întrebat dacă, din punctul său de vedere, cariera Serenei e încheiată. Iată răspunsul oferit de fostul mare jucător:

*Nu, nu cred asta. Cred că am văzut acele lacrimi pentru că a fost dezamăgită de modul în care a jucat. Cred că a avut speranţe foarte mari, a avut un start foarte bun de meci, dacă ajungea la 3-0, ar fi putut să aibă 4-0, apoi 5-0. A fost puţin ghinionistă, dar cred că a făcut un pas în direcţia potrivită.

*Pentru ea, e fără doar şi poate cea mai mare înfrângere, pentru că se mişcă mult mai bine pe teren, joacă mai bine şi tocmai de aceea a început să plângă, ştie că nu e aproape de nivelul lui Osaka. De aici au început emoţiile, probabil că se gândeşte: <<Ce voi face în continuare?>> Are dreptate să-şi pună întrebarea asta, dar eu cred că retragerea nu e răspunsul.

CITEŞTE ŞI:

Antrenorul Serenei Williams, mesaj viralizat care lămureşte viitorul americancei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite