După Madrid, toate drumurile duc la Roma pentru Halep. Posibilele adversare ale româncei la turneul din Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După evoluţia foarte bună de la Madrid, Simona Halep are în faţă o nouă provocare: turneul WTA de la Roma, unde anul trecut a ajuns până în semifinale.

Simona Halep a încântat toată România prin parcursul său excelent la turneul WTA de la Madrid, dar în această săptămână are în faţă o misiune şi mai dificilă. Dacă la Madrid a avut parte de o tragere la sorţi favorabilă, la Roma Simona poate da peste adversare de calibru încă din turul al treilea. 

Pe de altă parte, românca are de apărat punctele cucerite anul trecut în capitala Italiei, când a ajuns până în semifinale, fază în care a fost învinsă de Serena Williams. De altfel, turneul de la Roma a însemnat pentru Halep startul urcuşului în ierarhia mondială. Înainte de a juca în capitala Italiei, Simona se afla pe locul 64 mondial. După participarea la această competiţie, Simona a avut parte de un an fabulos, în care a câştigat 7 turnee WTA, care au propulsat-o până pe locul 5 mondial.

În primul tur, conaţionala noastră nu va avea adversar, urmând să avanseze direct în turul doi, unde va da peste Madison Keys. În turul 3, însă, dacă se vor respecta calculele hârtiei, Simona s-ar putea duela cu mult mai experimentata Venus Williams sau cu Carla Suarez Navarro. Dacă o va învinge pe americancă, Halep o poate întâlni în sferturi din nou peste Şarapova, în faţa căreia a pierdut finala de la Madrid

Iată tabloul Simonei la Roma:

Tur 1: -
Tur 2: Keys
Tur 3: V. Williams/Suarez Navarro
Sferturi: Şarapova/Ivanovici
Semifinale: S. Williams/Kvitova

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite