Drama „gălăţeanului“ Viglianti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă afectat de moartea tatălui său, survenită acum două luni, mijlocaşul de 32 de ani a ratat penalty-ul din minutul 90+4 al meciului cu Gaz Metan Mediaş.

„Penalty-ul ratat de Viglianti poate fi cel mai scump din istoria Oţelului", spunea Marius Stan la finalul meciului cu Gaz Metan Mediaş. De fapt, întreaga prestaţie a lui Alejandro Viglianti din acest retur nu s-a mai ridicat la înălţimea evoluţiilor din prima jumătate a campionatului. Motivul? Argentinianul de 32 de ani este încă extrem de afectat din cauza decesului tatălui său, survenit în urmă cu două luni.

Fotbalistul era foarte ataşat de părintele său, care a venit chiar de câteva ori în România, pentru a-l vedea la lucru pe mijlocaşul Galaţiului. Ultima oară, Viglianti senior a asistat la partida Oţelul - Unirea Urziceni (4-1), din 18 septembrie 2010, când Alejandro a şi reuşit o „dublă".

În partida cu Gaz Metan, Viglianti a ajuns să bată lovitura de pedeapsă după ce alţi doi executanţi obişnuiţi, Liviu Antal şi Marius Pena, au refuzat s-o facă. „Viglianti era pe lista executanţilor de penalty-uri, dar nu era singurul. Nu pot să-i reproşez că a ratat, dar trebuia să se gândească de două ori dacă poate marca", a spus antrenorul Dorinel Munteanu. „Mai sunt 15 puncte în joc, iar atitudinea echipei mele mă face să cred că putem duce la bun sfârşit aceste ultime etape", a mai spus tehnicianul. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite