Doi antrenori au fost demişi de 1 aprilie: la unul s-a dovedit a fi o glumă, la celălalt a fost pe bune. Cine a rămas pe drumuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă sezonul se apropie de final, conducătorii din Liga I mai au timp pentru a face modificări pe băncile tehnice.

Petre Grigoraş a avut, astăzi, o conferinţă de presă la Timişoara, înainte de a face o deplasare infernală cu echipa sa la Botoşani, despre care „Adevărul“ a scris aici.

La întâlnirea cu jurnaliştii prezenţi în sală, lui „Grig“ i s-a transmis că a fost concediat. „E 1 aprilie, sunt fumate astea de mult, să nu credeţi că m-aţi păcălit acum“, a fost reacţia tehnicianului, care n-a fost foarte amuzat. 

Dacă la Grigoraş totul s-a dovedit a fi o glumă, în schimb, antrenorul care ar fi trebuit să-i fie adversar, luni, în campionat, a fost dat afară pe bune.

FC Botoşani a renunţat la Cristi Pustai, după ce, în runda a treia din play-out, echipa a pierdut, în minutul 90, la Craiova, CS U impunându-se cu 2-1. Pustai a preluat echipa la 1 octombrie 2015 şi a bifat 19 partide în toate competiţiile: 6 victorii, 4 remize, 9 înfrângeri.

FC Botoşani a avut un final de 2015 excelent cu Pustai, câştigând patru partide consecutive în campionat. În 2016 însă, echipa a pierdut în cinci din şapte etape, obţinând şi o victorie şi o remiză. 

În acest moment, moldovenii sunt pe locul 6 din 8 în play-out, care duce la barajul de salvare în compania unei formaţii din liga secundă.

După plecarea lui Pustai, FC Botoşani va fi pregătită de Alin Bordeanu şi Alin Bejan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite